BEACH BUGGY

Siden jeg var en stor dreng har jeg altid gerne ville have en Beach Buggy.

  Film

Jeg måtte dog i de første mange år nøjes med VW Rør-Ramme.

Men det lykkedes endelig i foråret 1994 at købe en buggy. En hvid og ikke den kønneste man har set, med den var var nu engang var til salg.

Film

Men efter at have været splittet ad blev den noget kønnere, nu en lilla buggy med 1914 ccm motor. Efter nogle gode somre, så blev buggy´en byttet ud med en lejlighed på Vesterbro i KBH V. Det blev til en del års pause fra Buggy verden, men så kom der lige en Sort Buggy forbi i 2003.

Årgang 1968, 1500 ccm, fra Sverige. Fik den synet, men solgte den igen, da jeg fandt denne Røde Buggy også i Sverige. Den kunne jeg ikke sige nej til. Den står, som da den blev lavet.

Årgang 1970, 1600 ccm. Bilen er i super stand, og skulle kun have monteret blinklys, samt justeret bremser. Så blev den synet og klar til at betale afgift. = Kr. 13.000,- Den står pakket ind i min garage, og venter på det bliver sommer.

I vinteren 2005 fandt jeg så denne Blå Perle af en Buggy på Blocket.se i Sverige.

Årgang 1969, 1300 ccm. Bygget i 2003, kørt ca. 3.000 mil, efter ombygning. Den er nu også solgt igen, på af grund pladsmangel. Der kom et nyt projekt forbi. En VW SAFARI.

Det er bilen jeg har kigget længe efter. VW SAFARI - Den Danske Bil fra Skødstrup, konstrueret af Ing. Bent Due. Der blev lavet ca. 300 SAFARI´er. Men der er ganske få tilbage i Danmark. Denne her står ca. 95 % original.

Min plan er at den skal være Grøn, med Metal sorte dele.

Klik her for at se mere VW SAFARI

 

 

 

Home

VW Safari